Talven tultua ja pysyvien pakkasen alettua neuvottelivat Pyhällön Pyryn jäävastaavat Ismot, Harjunen ja Liikkanen, talkootöihin innostuneiden nuorten kanssa työvuoroista. Kentän jäädytysvuorot saatiin jaettua ja työt aloitettua. Ensin jäädytettiin letkulla paksu jääkerros. Tähän työhön meni muutama päivä ja yö. Onneksi talkoolaisia oli riittävästi. Jää viimeisteltiin vielä höyläämällä Jää-Matilla. Tammikuun alussa oli jää luistelukunnossa. Lumen puhdistus päivittäin hoidettiin myös talkoilla. Maaliskuun lopulla olleiden yö- ja päiväpakkasten ansiosta saatiin kenttä kunnostettua luistelijoille vielä 20.3.
Pyhällössä jäätä hoidetaan koneellisesti. Traktorin perään asennettava jäänhoitokone Jää-Matti ostettiin Pyhällön Pyrylle viime talvena. Sillä höylätään ja jäädytetään lähes jäähallitasoisesti.
Lumen tultua viimein tammikuussa oli Turkian Tuiskeen Juha Harju heti valmiina tekemään latuja. Latujen teko vaatii tosi paljon työtä; ensin pohjustusta ja sen jälkeen vasta pääsee tekemään latuja. Pyhällön koulun valaistulle ladulle hän ajoi pohjia, mutta huonon lumitilanteen vuoksi ei latuja saatu tehtyä Pyhältöön. Hurman jäälle Turkialle saattiin latu, vaikka lunta oli melko vähän. Tosin pian tuli vettä jäälle eikä siellä voinut enää hiihtää.
Helmikuussa lumitilanne parani, kun lunta satoi muutamassa päivässä useita kymmeniä senttejä. Ladut saatiin tehtyä Pyhällön koulun valaistulle ladulle ja Turkialle. Hiihtäjät pääsivät nauttimaan harrastuksestaan.
Turkian-laturetki pystyttiin järjestämään tänä vuonna 28. helmikuuta. Lähtöpaikat olivat Puusteli Turkialla ja Pyhällössä koulu. Latuja oli tehty yhteensä 29 kilometriä. Hiihtäjiä laturetkelle osallistui yli 200. Retken jälkeen ladut olivat hyvän sään ansiosta käytössä. Talvilomalla olleet koululaiset pystyivät myös nauttimaan laduista. Hiihtämään pääsee vielä nyt maaliskuun lopullakin.