Pyhällön kesätorit 2022 on saatu päätökseen

Teksti Marika Pennanen
Kuvat Veera Takanen ja Marika Pennanen
Pyhällön Kesätorit 2022 on tänään 30.7. saatu tämän kesän osalta päätökseen perinteisen konetorin merkeissä. Paljon se otti, mutta enemmän antoi. Parin huilatun koronavuoden jälkeen saattoi hiukan olla käynnistysvaikeuksia, mutta me yhdessä teimme sen! Kiitokset käyneille asiakkaille, ilman teitä toria ei olisi kannattavaa järjestää, kiitokset kaikille myyjille, ilman teitä ei olisi asiakkaita, kiitokset kahviota pitämään tulleille yhdistyksille, kiitokset toreilla esiintyneille ja ohjelmien vetäjille sekä tänään konetorille vanhaa konekalustoaan esille tuoneille ja kiitokset kaikille talkoolaisille, ilman teitä torit jäisi kokonaan pitämättä. Sää ei joka toria suosinut, mutta siitä huolimatta niin myyjät kuin asiakkaatkin uskollisesti torilla kävivät! Ensi kesänä jatketaan!
Kyläyhdistyksen toiminnasta ja talkootouhusta kiinnostuneille suosittelen lämpimästi. Talkooväkeä tarvitaan aina niin leipojia, kahvioväkeä, kahvinkeittäjää, ohjelmien keksijää/vetäjää, liikenteenohjaajia, penkkien ja pöytien kantajia yms.
Jos kiinnostuit niin voit ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin, yhteystiedot löytyvät kohdasta yhteystiedot tai palveluettelosta.
Kylillä on myös muitakin talkoolaisia kaipaavia yhdistyksiä, mm. urheiluseurat, metsästysyhdistykset ja paljon muuta. Turkian lavan lavatanssit kesäisin on myös mahtava kylän tapahtuma johon kannattaa osallistua!
Kyläyhdistys julkaisee vuosittain palveluluettelon, josta voit tutustua kylien palveluihin. Palveluluetteloa saa Salesta ja Ravintola Pop-Cafesta, Korjaamo Suutariselta sekä kyläyhdistyksen hallituksen jäseniltä kysymällä, mm. minulta.
Oikein hyvää loppukesää kaikille!
Marika Pennanen, sihteeri/Pyhällön Kylät ry