”Vauvojen” juhlat

Vauvojen juhlat

Mukana kakkukahveilla olivat vasemmalta lukien Jaakko ja Tiia sylissään Martta, Satu ja Lyydia, Nancy ja Robert, Sini ja Liina sekä Sanna ja Nella.

Pyhällön Kylien toimesta oli kutsuttu vuonna 2013 Pyhällön talousalueelle syntyneiden lasten perheet Verneri salille 1.2.2014  klo 14.00. Viime vuonna syntyneitä pienokaisia on yhdeksän. Se on upea määrä.

Muutenkin vuosi 2013  oli onnistunut. Uusi kyläyhdistys perustettiin, uudet verkkosivut aukenivat, Hamina kylien kertomana julkaistiin ja monet harrastuspiirit sekä kylätapahtumat  jatkoivat innokkaasti toimintaansa. Meillä oli siis monta aihetta juhlaan.

Paikalle päässeiden viiden perheen kanssa nautimme Harjulan Oilin tekemästä herkullisesta täytekakusta ja kahvista sekä yhteisestä tapaamisesta. Paikalla oli 21 juhlijaa, pienokaisia, äitejä, isiä, sisaruksia ja kylätoimijoita. Juhlan päätteeksi annettiin pienokaisille lahjaksi kirja ja paita.

Kaikkea hyvää pienokaisille ja heidän perheilleen toivottaa Pyhällön Kylät ry!

Lahjat

Pienokaisille annettiin lahjaksi ”Hamina kylien kertomana” – kirjat ja verkkosivuosoitteella pyhalto.fi painetut T-paidat